Salasanaturvallisuus

Ovatko salasanasi helposti arvattavissa? Puuttuuko niistä yksilöllisyys tai ovatko ne heikkoja (esimerkiksi qwerty tai 12345)? Perustuvatko ne tietoihin, jotka voidaan arvata tai saada julkisista lähteistä (esimerkiksi sukulaisten nimet tai syntymäajat)? Tällaiset salasanat on helppo murtaa. Näin tapahtuessa online-tilejäsi ja niihin liittyviä tietojasi voidaan käyttää luvattomasti.

Kaspersky Password Manager -sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa salasanojesi vahvuuden ja sen, käytetäänkö samaa salasanaa useammalla kuin yhdellä tilillä.

Voit tarkastella Kaspersky Password Manager -salasanatarkistuksen tuloksia tai lisätä uusia salasanoja Kaspersky-sovelluksesta seuraavasti.

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Avaa Salasanaturvallisuus-osio.
  3. Tarkistuksen tulokset näkyvät kohdassa Salasanaturvallisuus ryhmiteltynä turvallisuusluokkien mukaan.
  4. Tällä näytöllä voit tarkastella salasanatarkistuksen tilastoja, tarkistaa salasanoja tai lisätä uusia salasanoja Kaspersky Password Manager -sovellukseen.

Lisätietoja salasanatarkistuksista löydät Kaspersky Password Manager -ohjeesta.